Tijdschriften

AD Magazine

Van 1999 tot en met 2005 was ik redacteur en eindredacteur van het AD Magazine, de zaterdagbijlage van het Algemeen Dagblad. Verantwoordelijk voor het bedenken, uitzetten, begeleiden en redigeren van artikelen, en het maken van koppen, intro’s, bijschriften en streamers.

Voedingswaarde

Van 2014 tot 2016 was ik eindredacteur van dit ‘Vaktijdschrift over gezondheid, voeding en suppletie’. Daarnaast ook verantwoordelijk voor de redactionele begeleiding, in opdracht van Young Crowds, specialist in jongerencontent.

VW2

Vincent

In juli 2016 verscheen deze bijzondere eenmalige uitgave over het leven, het werk en de sporen die Vincent van Gogh heeft nagelaten. Ik was verantwoordelijk voor de eindredactie en correctie. Ook schreef ik verschillende inhoudelijke bijdragen.

En nog veel meer

Al tien jaar corrigeer en (eind)redigeer ik diverse tijdschriften, vooral voor jongeren: LOL Magazine (Leuk Om te Lezen), Young Adult Books, Kidsweek, Anne Frank Krant, Mijn Skills, Pauze, OORzaken, Scouting Nederland, maar ook zakelijke magazines als DPA Magazine, Bricks & Money, enz.